Några tips för dig som skall anlita städfirma

Det är gudomligt skönt att unna sig en städfirma när man har mycket att göra på jobb, ta hand om familjen och sina andra aktiviteter. Ibland har man bara inte tid att sköta städningen där hemma och det är helt OK, det är precis därför det finns städfirmor och nu för tiden så kan man göra ett RUT – avdrag på städfirma vilket innebär att man får ungefär 30 % avdrag på tjänsten. Något som gör det extra värt när man vill ha lite mer tid med familjen.

När är det läge att skaffa städfirma?

Om man känner sig väldigt stressad över allt man måste få gjort och man knappt hinner med saker som att umgås med vänner eller ha avslappnad tid med sina barn – då är det hög tid att anlita en städfirma så att man åtminstone slipper tänka på att storstäda varje lördag – då man egentligen borde ta lite tid för sig själv så att man inte helt tappar livslusten inför nästa veckas arbete.

Hur gör man för att hitta en bra städfirma?

Att hitta en bra städfirma är relativt enkelt, det är bara att gå in på Google och söka på städfirma – då kommer det att komma upp massvis med sökresultat, sedan är det bara att gå igenom hemsidorna som dyker upp tills man hittar en som man gillar. Ett smart knep för att få en uppfattning om vad det kostar att anlita en städfirma är att begära prisuppgift från ett par tre stycken, då ser du vad snittet ligger på för det städuppdraget du har och du kan sedan välja din städfirma med en bra förståelse för marknaden.