Hur du hittar en städfirma som passar dig

Det är lätt att slänga ur sig saker som; ”den bästa städfirman” men jag tror inte att det finns en ”bästa städfirma” jag tror att det finns många bra städfirmor (och många dåliga) och beroende på vad man har för behov så passar dem olika bra för en själv och andra. Det viktiga är inte att man hittar den bästa städfirman utan snarare att man hittar en städfirma som fungerar bra för en själv, det beror helt på vilka krav man har på städningen och varför man anlitar en städfirma.

Kvalitet på städningen

Vissa städfirmor lägger mycket krut på att utföra en bokstavligen fläckfri städning, de är väldigt noggranna och har städare och städerskor anställda som verkligen vet vad dem gör. Precis som du gissar så är en sådan städfirma något dyrare än en som inte lägger lika mycket vikt vid en perfekt städning. Så frågan här är; hur viktig är städningens kvalitet för dig? Om du är relativt dålig på att städa själv kanske en relativt låg kvalitet på städningen fortfarande är en stor uppgradering för ditt hem. Är du däremot riktigt duktig på att städa själv, vill du troligen ha en städfirma som fokuserar på kvalitet.

Säkerhet och pålitlighet

Det finns inget viktigare än säkerhet när det kommer till städfirmor. Jag skulle själv aldrig ge min husnyckel till någon jag inte litade fullt ut på. Särskilt inte om jag har mina barn och min partner hemma. Det är en för stor risk att ta för att få ner priset något på en städfirma. Nej tack, jag vill att min städfirma skall vara 100% pålitlig och jag vill känna personlig kontakt med den som städar hemma hos mig. Annars blir det ingen deal. Men hur du gör är självfallet din ensak.

Använd Google för att leta

Google är bland de bästa verktygen för att hitta och jämföra tjänster. Det finns massor av städfirmor på Google och bara genom en sökning för du upp allihop. Då är det bara att gå igenom resultaten tills du hittar en städfirma som passar dina behov. Tänk på att det inte är något fel med att be om en offert från flera städfirmor samtidigt för att kunna skapa sig en uppfattning, du måste inte anlita dem bara för att du ber om offert!